19 Şubat 2011 Cumartesi

ATKI KOLEKSİYONU

Merhaba;

Uzun süre açtığım bloga ilk defa yazı gönderiyorum. Bundan sonra daha sık yazmaya çalışacağım.

Neden bilmiyorum ama ilk yazıyı atkı koleksiyonuma ayırmak istedim. Atkı biriktirmek gerçekten zor ve masraflı bir iş. Gerçi son zamanlarda bayağı kolpa atkılar bazı firmalar tarafından üretilmeye başladı. Bu sektörden özellikle ülkemizde faydalananların sayısı bayağı var. İnternette kısa bir araştırma ile tanesi 4-5 Lira'ya atkı ürettireceğiniz firmalar mevcut. Tabii bu alınan ve koleksiyona eklenen atkıların değeri ne kadar fazla olabilir bu tartışılır. Misal Türkiye'de ACMilan taraftar grubu atkısı Fossa dei Leoni ürettirebilirsiniz, ama bu atkı hiç bir zaman İtalya'dan direk gruptan alınmış Fossa dei Leoni atkısının yerini tutmayacaktır.


Aşağıda koleksiyonumdan fotoğrafları sunmaya başlıyorum. Benimde koleksiyonumda yukarıda bahsettiğim kolpa atkılardan mevcut, fakat bunların yanında direk yurtdışı seyahatlerimde veya yurtdışına giden tanıdıklarımın getirdiği ve hatta kimisinin direk lisanslı store'larından alınmış atkılarda mevcut. Koleksiyon her geçen gün büyümekte. Yeni atkılar geldikçe buradan da paylaşmaya devam edeceğim.

Neyse şimdiden iyi seyirler. Koleksiyonuma katkıda bulunan tüm dostlarıma tekrar teşekkür ediyorum. Her türlü sorunuz için yukarıda tweeter hesabımı göreceksiniz, oradan ulaşabilirsiniz.

Son olarak atkıların en azından şu an için hiç bir tanesi satılık değildir. Birkaçını takaslık düşünebilirim.

Okuduğunuz için teşekkürler.























































3 yorum:

  1. güzel koleksiyon. tebrik ederim. eğer bir gün içlerinden birini ya da birkaçını veya hepsini satmayı düşünürsen talibim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. bu koleksiyona ilave atkılar aldım. onların fotoğraflarını eklemedim henüz. kısmetse bir kaç ay sonra düğün yapacağım. bu sebepten tek kalemde hepsini satabilirim.

      İletişim için utku_semiz@yahoo.com

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil